Tietoa sijoittajille ja osakkeenomistajille

 

Yhtiökokous 2017

Caverion Oyj:n yhtiökokous pidetään perjantaina 17. päivänä maaliskuuta 2017 klo 10.00 alkaen Helsingissä Messukeskuksen kongressisiivessä, (Messuaukio 1, 00520 Helsinki).

Kokoukseen ilmoittautuneiden vastaanottaminen ja äänilippujen jako sekä kahvitarjoilu alkavat kokouspaikalla klo 09.00.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen päättyy tiistaina 14.3.2017 kello 10.00. Ilmoittautua voi: 

 

Caverionin tulosjulkistukset vuonna 2017

Caverion julkistaa vuonna 2017 vielä kolme taloudellista raporttia: 

Osavuosikatsaus tammi−maaliskuulta 28.4.2017
Puolivuosikatsaus tammi−kesäkuulta 20.7.2017
Osavuosikatsaus tammi−syyskuulta 27.10.2017 

Caverion noudattaa niin sanottua suljettua ajanjaksoa 30 päivää ennen kyseisten raporttien julkaisemista.

 

Sijoittajasuhteet

Sijoittajasuhdetoimintamme tavoitteena on tukea Caverionin osakkeen oikeaa arvonmuodostusta antamalla jatkuvasti ja johdonmukaisesti kaikki olennainen Caverionia koskeva tieto tasapuolisesti kaikille markkinaosapuolille. Lisäksi tavoitteenamme on kasvattaa sekä osake- että velkasijoittajien ja analyytikoiden kiinnostusta yhtiötä kohtaan, parantaa nykyisten omistajien uskollisuutta ja saavuttaa uusia sijoittajia ja yhtiöstä kiinnostuneita analyytikkoja.

Vuonna 2016 järjestimme sijoittajatapaamisia jonkin verran aikaisempia vuosia vähemmän seurauksena konsernin johtajavaihdoksista sekä säästötoimenpiteistä. Yhtiön johto tapasi yhteensä yli 150 institutionaalista sijoittajaa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Caverionilla oli 20 road show -päivää ja ryhmätapaamista institutionaalisten sijoittajien kanssa. Osallistuimme lisäksi erilaisiin institutionaalisille sijoittajille suunnattuihin seminaareihin, kuten Goldman Sachs European Small and Mid Cap -konferenssiin Lontoossa sekä Handelsbankenin Mid/Small Cap -seminaariin Tukholmassa ja Carnegien kiinteistöseminaariin Helsingissä. Lisäksi tapasimme noin tuhat vähittäissijoittajaa ja osakkeenomistajaamme Nordnetin ja Inderesin järjestämissä tilaisuuksissa sekä SijoitusInvest 2016 -messuilla ja yhtiökokouksessamme.

 

Caverionia seuraavat analyytikot

Caverionin tietojen mukaan ainakin seuraavat pankkiiriliikkeet seuraavat Caverionia aktiivisesti. Nämä tahot seuraavat Caverionia omasta aloitteestaan, emmekä ole vastuussa heidän antamistaan lausunnoista.

  • Carnegie Investment Bank
  • Danske Bank Markets
  • Evli Pankki
  • Handelsbanken Capital Markets
  • Inderes
  • Nordea Markets
  • OP Yrityspankki
  • SEB

 

Tiedotteiden tilaus

Caverionin julkaisemat pörssi- ja lehdistötiedotteet sekä sijoittauutiset voi tilata suoraan sähköpostiin verkkosivuiltamme www.caverion.fi/sijoittajat.

 

IR app

Caverionia koskeva ajantasainen sijoittajatieto, mukaan lukien tiedotteet ja analyytikkojen ennusteet Vara Researchin kerääminä, on luettavissa myös iPadille optimoidussa muodossa. Sovellus tarjoaa viimeisintä taloudellista tietoa Caverionista sekä online- että offline-tilassa. Sovelluksen voi ladata maksutta App Storesta.

 

Tiedonantopolitiikka

Caverion Oyj:n hallitus vahvisti päivitetyn tiedonantopolitiikan 20.6.2016, joka tuli voimaan 3.7.2016 alkaen. Päivitetty tiedonantopolitiikkamme on luettavissa verkkosivuillamme www.caverion.fi/sijoittajat.

 

Yhteystiedot

Milena Hæggström
Sijoittajasuhdejohtaja
puh. +358 40 5581 328
sähköposti: milena.haeggstrom(at)caverion.com

Tutustu ajantasaiseen sijoittajatietoon osoitteessa www.caverion.fi/sijoittajat